请帮着做道完型填空吧,In China it is relatively usual to ask people their age,but in the?West this question is generally regarded as impolite.This is particularly true ( 1 ) women,and even more ( 2 ) if the inquirer is a man.However,it is ve

来源:学生作业帮助网 编辑:作业帮作业网 时间:2019/11/19 03:12:00
请帮着做道完型填空吧,InChinaitisrelativelyusualtoaskpeopletheirage,butinthe?Westthisquestionisgenerallyregarde

请帮着做道完型填空吧,In China it is relatively usual to ask people their age,but in the?West this question is generally regarded as impolite.This is particularly true ( 1 ) women,and even more ( 2 ) if the inquirer is a man.However,it is ve
请帮着做道完型填空吧,
In China it is relatively usual to ask people their age,but in the?West this question is generally regarded as impolite.This is particularly true ( 1 ) women,and even more ( 2 ) if the inquirer is a man.
However,it is very ( 3 ) to ask children their age,and some adults may not mind牋 ( 4 ) either.In fact,some elderly people are quite happy to ( 5 ) their age,especially ff they feel they look young ( 6 ) their age.Nevertheless,it is not very wise to ask a(n)?( 7 ).question like "How old are you?".If elderly people want to talk about-their age,and perhaps receive a compliment on how young they look,they may easily ( 8 ) the topic themselves,and ask the other person to ( 9 ) how 01d they are.( 10 ) such a question,it is quite acceptable to discuss age ( 11 ).They normally expect to be complimented on their youthfulness,though rather than ( 12 ) that they look very old!
( 13 ) Westerners do not usually ask people directly how old they are,this does not ( 14 ) that they are not interested to know how old other people are.They may ask someone else ( 15 ) the information,( 16 ) they may try to ( 17 ) the topic indirectly.Sometimes discussions about educational ( 18 ) and the number of years of working experience may provide some ( 19 ),but this is not always the ( 20 ).
单选题
1.A.on
B.for
C.in
D.of
单选题
2.A.that
B.such
C.than
D.so
单选题
3.A.average
B.normal
C.expected
D.unusual
单选题
4.A.being asked
B.asking
C.to ask
D.to be asked
单选题
5.A.release
B.reflect
C.reveal
D.remark
单选题
6.A.to
B.with
C.for
D.at
单选题
7.A.open
B.strange
C.impolite
D.direct
单选题
8.A.bring about
B.bring up
C.bring along
D.bring to
单选题
9.A.guess
B.know
C.learn
D.predict
单选题
10.A.For
B.With
C.In
D.On
单选题
11.A.free
B.freedom
C.freely
D.in a free way
单选题
12.A.being told
B.told
C.to tell
D.to be told
单选题
13.A.Though even
B.Even
C.Even that
D.Even though
单选题
14.A.include
B.intend
C.mean
D.conclude
单选题
15.A.about
B.of
C.with
D.for
单选题
16.A.rather than
B.or else
C.so else
D.still else
单选题
17.A.approach
B.solve
C.address
D.take
单选题
18.A.background
B.level
C.knowledge
D.experience
单选题
19.A.knowledge
B.clues
C.evidence
D.suggestions
单选题
20.A.truth
B.case
C.reality
D.fact

请帮着做道完型填空吧,In China it is relatively usual to ask people their age,but in the?West this question is generally regarded as impolite.This is particularly true ( 1 ) women,and even more ( 2 ) if the inquirer is a man.However,it is ve
B D B A C
D D D A A
C D D C D
B C B B D

作业不是这样做的,希望大家都不要给他做,那是在害他,这个恶习要不得

1.C
2.A
3.B
4.D
5.C
6.D
7.D
8.D
9.A
10.D
11.D
12.B
13.D
14.C
15.A