急Almost everyone has his own hobby.My hobby is reading.When I was young.I didn't have any hobbies.I used to watch TV at home all day and my parents were 36 about me. One day,my father took me to my aunt's home.When I got there,I saw my

来源:学生作业帮助网 编辑:作业帮作业网 时间:2019/11/12 23:43:34
急Almosteveryonehashisownhobby.Myhobbyisreading.WhenIwasyoung.Ididn''thaveanyhobbies.IusedtowatchTVath

急Almost everyone has his own hobby.My hobby is reading.When I was young.I didn't have any hobbies.I used to watch TV at home all day and my parents were 36 about me. One day,my father took me to my aunt's home.When I got there,I saw my

Almost everyone has his own hobby.My hobby is reading.When I was young.I didn't have any hobbies.I used to watch TV at home all day and my parents were 36 about me.
One day,my father took me to my aunt's home.When I got there,I saw my cousin 37 in his room.I m to him and said,"Reading books is so boring.Why not go out to play games?That's more 38 "
"I don't think so.Reading is really interesting,and also I can get a lot of 39 from my books."Then my cousin asked me some questions,but I couldn't 40 most of them.He was two years younger than me,but he knew much more.My face turned red.
That day he told me many interesting stories.I 41 myself in his stories.From then on,I became interested in reading.Now I have a room 42 books.In my free(空闲的) time,I'm glad to be 43 and read the books.I do well in my subjects because of all the books I've read,and I'm especially good at 44 .I have won many prizes in writing contests(比赛).That makes me feel very 45.
36.A.tired B.scared C.worried D.excited
37.A.read B.reading C.playing D.play
38.A.important B.enjoyable C.surprising D.comfortable
39.A.activities B.programs C.instructive D.knowledge
40.A.receive B.repeat C.answer D.follow
41.A.helped B.taught C.improved D.lost
42.A.full of B.short of C.opposite of D.fit for
43.A.special B.early C.different D.alone
44.A.writing B.English C.P.E.\x05 D.science
45.A.nervous B.sick C.proud D.sorry

急Almost everyone has his own hobby.My hobby is reading.When I was young.I didn't have any hobbies.I used to watch TV at home all day and my parents were 36 about me. One day,my father took me to my aunt's home.When I got there,I saw my
36C
37B
38B
39D
40C
41D
42A
43D
44A
45C
个人见解,仅供参考

36: C
37: B
38: B
39:D
40: C
41: D
42: A
43: D
44: A

almost everyone后接have还是has Almost everyone,almost everyone,stories,的意思. almost everyone has some kinds ____ hobbies Awith B for C of D in Almost everyone has some _____abilities.A.music B.musical C.musician D.musicology Almost everyone likes_____(taste)food Almost everyone has some kind of hobby.Almost everyone has some kind of hobby:it may be something from collecting stamps to making model planes.这句话中的from...to...在这里是什么语法? Despite the fact that it has never been seen almost everyone is familiar with the legendary unicorn求翻译啊~~~~~~~~~~~ Today ,almost everyone has some healthy problems.有什么错误?快……………… almost everyone has some kind of hobby英语高手来啊 almost everyone has some kind of hobby,这句话中的kind为什么不用加S?hobby为什么也不用加S?这应该和everyone没关系吧?例如:she has lots of books.这个books就是复数 We have almost enough juice for everyone everyone has his day . Everyone has a 急Almost everyone has his own hobby.My hobby is reading.When I was young.I didn't have any hobbies.I used to watch TV at home all day and my parents were 36 about me. One day,my father took me to my aunt's home.When I got there,I saw my 请问两道高二英语选择题----------------------------------------------原题-------------------------------------------------------1.Almost everyone has his own strengths and weaknesses. It is ________ others are weak that maybe you have a g Almost everyone has some kind of hobby:it may be something from collecting stemps to_____model planes.A.makeBmaking请问怎么选,为什么? Almost everyone has some kinds of hobbies:it may be something from collecting stamps to ____ model planes.A.makeB.makingC.makes D.made为什么选B?理由, Everyone has two of them and people hear with them急! 求高手翻译B eauty has always been regarded as something praiseworthy.Beauty has always been regarded as something praiseworthy. Almost everyone thinks attractive people are happier and healthier, have better marriages and have more respectable o